Gosse Heslinga

Gosse

Mijn motto: “De top is slechts het excuus voor de beklimming.”

Als accountmanager ervaar ik hoe het unieke samenspel tussen de gemeente Almere en de talrijke ondernemers in de regio verloopt. Omdat men in het algemeen onvoldoende bekend is met de mogelijkheden die de gemeente Almere kan bieden, kan ik in mijn gesprekken de meerwaarde van onze dienstverlening aantonen. Deze mogelijkheden zorgen voor een pakket op maat voor de ondernemer én de klant. Ik span mij altijd tot het uiterste in om het beste resultaat te verkrijgen.

Graag ga ik in gesprek met u om na te gaan of wij iets voor elkaar kunnen betekenen!

Wouter Reekers

Wouter

Mijn motto: “Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg….dus durf anders en creatief tegen nieuwe en bestaande situaties aan te kijken!"

Als accountmanager neem ik de uitvoering van Social Return On (SROI) bij Almeerse gemeentelijke opdrachten voor mijn rekening. Ik adviseer bedrijven over de invulling van SROI- opdrachten en richt mij daarbij op het creëren van win-win situaties voor alle betrokken partijen. Als ik weet wat er bij een bedrijf speelt, dan denk ik mee en vind ik met een flinke dosis creativiteit altijd een oplossing die voor alle partijen rendement oplevert.

Graag ga ik in gesprek met u om na te gaan of wij iets voor elkaar kunnen betekenen!

Linda Leeuwin

Linda Leeuwin

Mijn motto: "Samen bereiken we meer!"

Als accountmanager bij de gemeente Almere bedien ik zowel de werkgever als de werkzoekende. Tussen onze kandidaten zit mogelijk úw toekomstige werknemer! |Een brug maken tussen de werkgever en werkzoekende, dat geeft mij energie. In ons contact bespreken we zo gedetailleerd mogelijk de ideale kandidaat. Samen met de werkmakelaars en jobcoaches kunnen wij een passend bod en totaal-service bieden, waarmee ik u als werkgever graag van dienst ben.

Graag kom ik langs voor een kennismakingsgesprek en bespreek ik met u de voordelen!

Ivo Schrijvers

Ivo2

Mijn motto: “Voor alles is een oplossing.”

Als Accountmanager bij de gemeente Almere vertegenwoordig ik het Werkgeversservice team Almere! Door te denken in kansen en mogelijkheden, vastberadenheid en oog te hebben voor de kwaliteiten van de werkzoekenden streef ik erna om de juiste macht te maken tussen werkgever en werkzoekende! In uw zoektocht naar de juiste medewerker, sta ik u als werkgever graag terzijde.

Doormiddels van mijn achtergrond in de commerciële arbeidsbemiddeling heb ik ruime kennis opgedaan van de arbeidsmarkt en weet ik mij sterk in te leven wat leeft bij zowel het midden- & klein bedrijf als grote organisatie. Graag adviseer ik u over onze dienstverlening en gaan we samen op zoek naar de juiste oplossing!

Nieuwsgierig geworden? Dan nodig ik u uit om contact met mij op te nemen!

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Floris Drost

Floris3

Mijn motto: “Het mooiste cadeau dat je een klant kunt geven, is oprechte belangstelling en aandacht.”

Frits Riesebos

Frits2

 

Sander Kraaij

Sander2

temp content

even geduld a.u.b.