Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/ShowContent.cshtml)

Terug

Regelaars geregeld

Ondertussen blijft onze matchmaker G. Versteeg geregeld regelaars regelen. Dat doet hij voor Diftar, een bedrijf dat verantwoordelijk is voor de inzet van verkeersregelaars.

Afgelopen maand heeft hij daar een baliemedewerker kunnen plaatsen. Én hij heeft Diftar kunnen verblijden met een echte planner. Deze persoon  heeft in het verleden als planner gewerkt bij Connexxion, maar na een aantal tijdelijke contracten kon ze daar niet meer blijven. Door persoonlijke omstandigheden is ze een tijdje uit de running geweest. Mede dankzij een traject bij het Activeringscentrum van de gemeente hervond ze haar eigen, krachtige persoonlijkheid weer en zonder aarzelen greep ze de kans bij Diftar aan.

Werken als planner is druk en veeleisend, maar ze sloeg zich er goed doorheen en heeft na 2 maanden proefplaatsing een contract aangeboden gekregen. Nu plant ze de inzet van honderden verkeersregelaars en 5 andere kandidaten van de gemeente die bemiddeld zijn naar een baan als verkeersregelaar bij Diftar. Opleiding en proeftijd hebben ze succesvol doorlopen en op dit moment staan ze ergens in Nederland de boel te regelen...misschien wel bij jou op de hoek!

temp content

even geduld a.u.b.