Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/ShowContent.cshtml)

Terug

Match voor Dutchaholic

Onlangs heeft onze accountmanager Linda Leeuwin een match gemaakt tussen een net afgestudeerde kandidaat met een universitaire opleiding Communicatie Wetenschap en HBO Commerciële Economie en een grafisch ontwerpbureau in Almere.

Onlangs heeft onze accountmanager Linda Leeuwin een match gemaakt tussen een net afgestudeerde kandidaat met een universitaire opleiding Communicatie Wetenschap en HBO Commerciële Economie en een grafisch ontwerpbureau in Almere.  De kandidaat heeft met deze achtergrond een goede opleidingsniveau, maar hij mist de werkervaring om een baan te vinden.

Door te actief te zoeken naar een werkgever is zij in contact gekomen met Dutchaholic. Dutchaholic is een grafische ontwerpbureau, gericht op het grafisch ontwerpen voor (dance)evenementen, flyers, websites, etc. Zij zijn de vormgevers van o.a. DanceValley, HardFest en LoveLand en hebben opdrachten vanuit de hele wereld, van Almere tot in Dubai. Het CV van de kandidaat werd met veel enthousiasme ontvangen. Zij zagen direct iets in zijn opleiding en waren juist blij met iemand zonder de werkervaring. Bij Dutchaholic krijgt de kandidaat  een rol in hun nieuwe tak van sport: de reguliere markt, het bedrijfsleven in Almere. Beide partijen zijn erg geïnteresseerd in wat hun samenwerking tot stand gaat brengen en de kandidaat krijgt een hele leuke rol in het bedrijf. Binnenkort start de kandidaat met de proefplaatsing. Daarnaast heeft Dutchaholic ook de vacature voor webdeveloper bij ons uitgezet waarvoor inmiddels drie CV’s zijn aangeleverd. Tot slot was Dutchaholic onder de indruk van de inzet van de Gemeente Almere voor werkzoekenden met een WWB uitkering. 

temp content

even geduld a.u.b.