Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/ShowContent.cshtml)

Terug

Gastheer op het Stationsplein

Mede door de komst van de Hanzelijn en de Primark zijn er meer bezoekers naar het centrum van Almere gekomen. Vanuit het Keurmerk Veilig Ondernemen is het voorstel gekomen om op het Stationsplein een gastheer/-vrouw in te stellen.

Vooral voor deze groep bezoekers aan het Stadscentrum zal de functie van gastheer/-vrouw een uitkomst zijn. Een welkom in Almere, waarbij serviceverlening en informatieverstrekking wordt aangeboden. De gastheren/-vrouwen dragen zorg voor een optimale dienstverlening en het bevorderen van de gastvrijheid aan bezoekers, winkelend publiek en ondernemers van het Stadscentrum. De aanwezigheid van een gastheer/-vrouw zal bijdragen aan het nog meer op de kaart zetten van het Stadscentrum van de gemeente Almere en zal naast het toezicht– en handhavende aspect, bijdragen aan het verhogen van de leefbaarheid en veiligheid in het Stadscentrum.

Op woensdag 20 maart is er een samenwerkingsovereenkomst getekend door verschillende partijen, waaronder de gemeente Almere (Stadsbeheer, PBS, Sociale Zaken), Corio, VVV, OVSA Werkroute en Politie-eenheid Midden-Nederland. De gastheer/-vrouw wordt geworven uit het klantenbestand van Team Werk en Werkroute.

Op dit moment zijn er vier personen gestart. Er is nog ruimte voor zes tot acht personen.

temp content

even geduld a.u.b.