Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/ShowContent.cshtml)

Terug

Connexxion en WST Almere gaan samenwerking aan

Connexxion en het WST Almere gaan een samenwerking aan voor de werving, de selectie en plaatsing van minimaal 30 kandidaten per jaar!

Voor deze werkervaringsplaatsen worden er maandelijks aanvragen gedaan door Connexxion voor Vraagafhankelijk vervoer voor de regio Groot-Amsterdam. Geselecteerde kandidaten krijgen de kans een plaats te verwerven binnen het arbeidsproces van Connexxion en krijgen een opleiding inclusief taxipas aangeboden.

 

Voorafgaand aan het opleidingstraject zorgt het WST Almere voor een gedegen selectie van geschikte, gemotiveerde kandidaten die deelnemen aan dit traject. De baangarantie voor bepaalde tijd wordt vastgelegd in de leerwerkovereenkomst tussen kandidaat en Connexxion.

Er is in de branche behoefte aan een diversiteit aan werknemers. Er worden dus zowel vrouwelijke als mannelijke kandidaten gezocht. Deelnemers aan dit traject zijn gemotiveerd en hebben affiniteit om dienstverlenend aan het werk te willen, zijn betrouwbaar en bereid om in flexibele werktijden te willen werken.

temp content

even geduld a.u.b.