Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/ShowContent.cshtml)

Terug

Flextensie: oplossing voor uw tijdelijke werk

Zoekt u tijdelijke krachten? Bijvoorbeeld vanwege piekmomenten? Of omdat er een medewerker ziek is? Dan biedt de gemeente u Flextensie aan. Via Flextensie kunnen wij bijstandsgerechtigden bij u inzetten voor flexibel werk. Eenvoudig en financieel aantrekkelijk. Voor u, én voor de kandidaat.

Hoe werkt Flextensie?

Flextensie werkt op basis van inhuur: u huurt een kandidaat in voor de duur van een tijdelijke opdracht. Wanneer de opdrachtstopt, stopt ook de inzet. U ontvangt dan een factuur voor de gewerkteuren en betaalt een vast, vooraf overeengekomen uurtarief aan Flextensie, gebaseerd op het minimumloon. U heeft als ondernemer geen andere verplichtingen dan het betalen van dit overeengekomen uurtarief. De kandidaat ontvangt uit dit uurtarief een kleine vergoeding en krijgt, dankzij u, weer nieuwe kansen op de arbeidsmarkt.

Heeft u opdrachten?

U kunt uw tijdelijke opdrachten melden bij de gemeente.  Met behulp van een modern ICT-platform wordt uw opdracht online gematcht met de beschikbare kandidaten en worden geschikte kandidaten direct aan u voorgesteld. U kunt vervolgens zelf kiezen of en welke kandidaten u op de opdracht wilt inzetten.

In bijgaand filmpje ziet u de ervaring van een werkgever en diens kandidaat.

temp content

even geduld a.u.b.